Priser

- her hænger pris og kvalitet sammen

Alle priser er grundpriser.
Der kan forekomme en merpris ved ekstra tid/udfrisering af meget filtret pelse. Dette vil blive oplyst ved aflevering til behandlingen, så der undgås overraskelser. Alle priser er inklusiv negleklip, ørerens, bad (dog ikke i forbindelse med trim af ruhårede racer, men her kan der tilbydes tør vask), alle hunde får massage, udfrisering samt masser af forkælelse!!

Her er et lille udpluk af racer -hvis din bedste ven ikke kun er én race, men et godt mix af flere, finder vi sammen ud af, hvilket look der er mest klædeligt, og derved kan vi fastsætte en pris.

HOVED, POTER OG NEGLE

- en lille behandling

For de hunde, hvis krops pels ikke vokser så hurtigt, eller nemt bliver generet af hår ved øjne og poter, er dette lige løsningen
Du har hele tiden en pæn hund at se på, og en hund som hele tiden kan se.

Vælg din race og få en pris

{{data.model}}

Forbehold for prisændring, ved hundens størrelse og pelsens stand.

Pudel klip

En fuld behandling. Den ønskede frisure, bad, massage, fjernelse af hår i ørerne, udfrisering, samt hoved, pote og negle klip.

Hoved/poter/hale (HPH): en lille behandling. For de hunde, hvis krops pels ikke vokser så hurtigt, eller nemt bliver generet af hår ved øjne og poter er dette lige løsningen. Du har hele tiden en pæn hund at se på, og en hund som hele tiden kan se...


Negleklip 150

Poter & negleklip 200


Forbehold for prisændring, ved hundens størrelse og pelsens stand.

Priser på pudel klip